Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rákos daganat képes leírás - Rákbetegség.tlap.hu
részletek »

Rákos daganat - Rákbetegség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rakbetegseg.tlap.hu » Rákos daganat
Keresés
Találatok száma - 3 db
Gabolexin a daganatok ellen

Gabolexin a daganatok ellen

Gabolexin 'Valódi segítség daganatos betegeknek' A Gabolexin kizárólag természetes összetevőkből, gyógynövényekből álló, a szervezet egészére ható, immunrendszer stimuláló, táplálék kiegészítő készítmény, mely alkalmazható: Daganatos betegségek kiegészítő kezelésére. Rákbetegség. A sugárkezelés, a kemoterápia mellékhatásainak enyhítésére, megszüntetésére. A szervezet saját védekező erőinek aktiválására, az immunrendszer erősítésére. Megelőzésére, prevencióra, az erőnlét javítására.

Mi okozza a rákot?

Mi okozza a rákot?

Rák, rákbetegség, rákgyógyászat, daganat, daganatos betegség. Daganatos betegeknek egyénre szabott program. Módszerek, terápiák, a rákbetegség ellen. A rák kialakulásának pontos oka nem ismert. Van egy véget nem érő lista, melyben a lehetséges okok szerepelnek. (szennyezett környezet, rákkeltő anyagok, egzisztenciális nehézségek, stressz, egészségtelen táplálkozás, mozgásszegény életmód, UV sugárzás, egészségügy gondjai, öröklődés, felvilágosítás hiánya, dohányzás, alkoholizmus, stb.) Rövid idő alatt Magyarországon a szájüregi rákok az ötszörösére (500%) nőttek. A lista elején szereplő okok valóban hozzájárulnak a betegség kialakulásához. Kutatások szerint a rákos megbetegedések 43%-a a dohányzásra és a helytelen táplálkozásra vezethető vissza. A harmadik helyen a stressz áll, ezt követi a karcinogén anyagok,( azbeszt-pala, hegesztési füst, korom stb.) A tüdőrák kockázata dohányosoknál 20-30%-al magasabb, mint a nemdohányzóknál.

Tumormarkerek

Tumormarkerek

Betegszoba.hu - gyógyulás szájról szájra. Magyarország első számú kortörténet megosztó egészségügyi közösségi portálja. A hererák kimutatást gyakran elmulasztják A tumormarkerek megmutatják a betegség létezését vagy hiányát, ám a betegek többségénél nem használják ezeket a daganat kimutatására. A hererák kezelés standard részét a betegek több mint felében nem alkalmazzák - derül ki a Michigan Egyetem Átfogó Rákkutató Központjának vizsgálatából. A szérum alapú tumormarkerek, amelyek a rákos sejtek jelenlétét mutatják ki, a hererákos betegek ellátásának számos szempontjából hasznosak, beleértve a diagnózist, a betegség kimenetelének felbecslését és a kezelést követő ismételt kialakulás szűrését. Az orvosok általában három tumormarkert alkalmaznak az ilyen típusú daganat esetében. Több mint 4 700 hererákos esetet megvizsgálva kiderült, hogy ezen tumormarkerek közül kettő kombinációját kevesebb, mint az esetek felében alkalmaztak, míg mindhárom tumormarkert csupán az esetek 16 százalékában mértek. A tanulmány szerzői azt találták, hogy az esetek csupán 45 százalékánál használtak AFP (alfa-foetoprotein) és HCG (humán chorio-gonadotropin) tumormarkereket. Ezt a kettőt egy harmadik tumormarkerrel, az LDH (laktóz-dehidrogenáz) molekulával együtt az esetek 16 százalékában mértek. Az eredményekről az Urologic Oncology, Seminars and Original Investigations számolt be. 'A tumorma

Tuti menü