Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rák statisztika képes leírás - Rákbetegség.tlap.hu
részletek »

Rák statisztika - Rákbetegség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rakbetegseg.tlap.hu » Rák statisztika
Keresés
Találatok száma - 4 db
Daganatos betegségek statisztikája

Daganatos betegségek statisztikája

Daganatos betegségek tünetei, jellemzői, kezelési lehetőségei, mellékhatások, gyógyulási esélyek, terápiák, orvosi és pszichológusi segítségnyújtások. Korunk rettegett népbetegsége, a rák leküzdése még csak tudományos vágyálom, ám megelőzéssel és hatékony gyógyítással sokak élete megmenthető. (HVG 1995. december 2. Rákfeladvány) Az intézmény nem titkolt célja, hogy a megye lakosságának egészségügyi helyzetén a civil szervezetek bevonásával javítson, bemutassa a kórházban működő regionális feladatokat ellátó onkológiai osztály munkáját, együttműködési lehetőségeket keresve a meghívottakkal. A rendezvény annak az intézményi onkológiai témájú programsorozatnak a nyitánya, amely áprilisban a kórházi dolgozók ingyenes onkológiai szűrőprogramjával folytatódik, majd ősszel a szakembereknek szóló kredit - pontos továbbképzéssel zárul.

Külföldi rákstatisztikák

Külföldi rákstatisztikák

Rákstatisztika külföldön The American Cancer Society projects the numbers of new cancer cases and deaths expected each year in order to estimate the contemporary cancer burden because cancer incidence and mortality data lag three to four years behind the current year. In addition, the regularly updated Facts ∓Figures publications present the most current trends in cancer occurrence and survival, as well as information on symptoms, prevention, early detection, and treatment.

Usa rákstatisztikája

Usa rákstatisztikája

Usa rákstatisztikája 1999-2008 rák incidenciája és mortalitási adatok Ez a web-alapú jelentés tartalmazza a hivatalos szövetségi statisztikai nyilvántartásokból a rákos megbetegedések száma, amelyek jó minőségű adatok és a daganatos halálozási statisztikák minden évben 2004-2008 együttvéve. Állítják elő, akkor a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) és a Nemzeti Rákkutató Intézet (NCI), együttműködve az észak-amerikai Association of Central rákregiszterekkel (NAACCR).

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb, leghatékonyabb?
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb,... Jelenleg nagyon sok ganodermás cég van. A ganoderma jó híre, jótékony hatása, és a szervezet öngyógyító képességeit fantasztikusan stimuláló, segítő hatása hamar elterjedt. Mivel egy strapabíró gomba, ezért majdnem mindenhol megterem, termeszthető. Ha viszont egészségre gyakorolt jó hatását szeretnénk élvezni, akkor egyáltalán nem mindegy melyik cégtől...
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Vastagbélrák statisztika

Vastagbélrák statisztika

Az utóbbi 30 évben a végbél- és vastagbélrákos megbetegedések száma 4-szeresére emelkedett. Hazánkban évente több mint 9000 új betegb?l közel 5000 hal meg.Napi 25 új vastagbélrákos eset! A vastag- és végbélrák - annak ellenére, hogy a második helyen áll a leggyakoribb a rosszindulatú daganatos megbetegedések között - nincsen a figyelem középpontjában. Az utóbbi 30 évben a végbél- és vastagbélrákos megbetegedések száma több mint 4-szeresére emelkedett!Rákbetegség. 2005-ben Magyarországon több mint 9000 új vastagbél és végbél daganatot diagnosztizáltak, vagyis napi 25 beteget. A betegség áldozatainak száma pedig közel 5000 évente.

Tuti menü