Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rák alapitványok képes leírás - Rákbetegség.tlap.hu
részletek »

Rák alapitványok - Rákbetegség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rakbetegseg.tlap.hu » Rák alapitványok
Keresés
Találatok száma - 8 db
 Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

A daganatos megbetegedés a legsúlyosabb betegség és ez a betegség a gyermekeket sem kíméli! Alapítványunk minden erejével azon dolgozik, hogy segítse a gyermekrákkal küzdők gyógyulását. Kérem, segítsen ön is adója 1 %-ának felajánlásával az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját! Céljaink elérésének anyagi alapja a felajánlott szja 1 %. A daganatos gyermekek gyógyulását testi és lelki segítő programjainkkal valósítjuk meg. Orvosi eszközök, műszerek vásárlásával, az onkológiai és hematológiai osztályok felújításának támogatásával közvetlenül segítjük a daganatos és leukémiás gyermekek gyógyítását. Céljaink elérésének anyagi alapja a felajánlott szja 1 %.

A Magyar Onkológusok Társasága

A Magyar Onkológusok Társasága

A Magyar Onkológusok Társaságának hivatalos Web-oldala Tisztelettel hívjuk Társaságunk 2009. évi kongresszusára, melyet idén Budapesten rendezünk. A 2 évente megrendezett kongresszusunkon ismét tartalmas programmal várjuk, és számítunk aktív részvételére.

A rák ellen, az emberért

A rák ellen, az emberért

Bemutatkozás Szeretettel köszöntjük a kedves látogatót honlapunkon. Reméljük, sok hasznos információt talál munkánkról és mindazon dolgokról, amit fontosnak tartunk a daganatos betegségekből való gyógyulásról. Röviden, pontokba foglalva összeszedtük, mivel foglalkozik Alapítványunk:

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
Egy szív a gyermekekért Alapítvány

Egy szív a gyermekekért Alapítvány

Egy szív a gyermekekért Alapítvány, gyermekek külföldi gyógykezelése,gyógykezelés, májátültetés, transzplantáció, májtranszplantáció,gerincműtét,műszer beszerzési pályázat,kórházak támogatása, szájpad hasadék műtétek, Szállásköltség átvállalása, Beteg gyermekek segítése külföldön,Fiatal orvosok külföldi tanulmányai,Ronald McDonald Haus,Gyermekek támogatása a gyógyulásban,Gyermek-egészségügy,Üvegcso nt,Gyermek arcrekonstrukció,Kemoterápia-sugárterápi a gyermekeknek külföldön,Orthopéd műtétek külföldön gyermekeknek,Csecsemő és gyermek szívműtétek,Külföldi rehabilitáció gyermekeknek,tűzfolt,Különleges külföldi műtétek,SZJA 1%,Gyermekek támogatása,Nonprofit gyermekalapítvány,Civil támogatás gyerekeknek

Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Az Alapítvány elsőrendű céljának tekinti, hogy hozzájáruljon a magyarországi gyermekkórházakban és gyermekonkológiai központokban folyó gyógyító tevékenységhez, valamint a leukémiában szenvedő gyermekek gyógyítása érdekében folyó kutatásokhoz. Alapítványunk közvetlenül részt vesz a magyarországi gyermekkórházak által végzett közfeladatok végrehajtásának előmozdításában, a gyógyító tevékenység és a közfeladatok megvalósításának anyagi támogatása útján.

Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Minden betegség rendkívüli módon igénybe veszi a gyerekeket, különösen igaz ez akkor, ha a legsúlyosabbal, rosszindulatú daganatos betegséggel vagy leukémiával kell megküzdeniük. A hosszú és időigényes gyógykezelés során kiszakadnak a családi környezetből, a kortárscsoportból, eltávolodnak az életkoruknak megfelelő elfoglaltságoktól. A gyógyítás rendszeres orvosi ellenőrzést és kórházi tartózkodást igényel, ezáltal sokkal kevesebb idő jut játékra, tanulásra, sportra. Mindez a beteg gyerekek számára komoly lelki megterhelést jelent, hiszen az új, idegen környezet, a betegtársak szenvedése, esetleg halála fásulttá teszi őket, így kevésbé képesek a betegség ellen harcolni, a kezelés során az orvosokkal együttműködni. A Tumor Leukémiás Gyermekekért Alapítvány célja a daganatos vagy leukémiás gyermekek hatékony gyógyításának elősegítése, a kórházi környezet és az ellátás feltételeinek javítása, valamint, hogy a kezelés ideje alatt lehetővé tegye a szülők folyamatos kórházi vagy kórházhoz közeli tartózkodását.

Magyar Rákellenes Liga

Magyar Rákellenes Liga

Daganatos betegségek tünetei, jellemzői, kezelési lehetőségei, mellékhatások, gyógyulási esélyek, terápiák, orvosi és pszichológusi segítségnyújtások. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a honlapunkon olvasható ismertetők, és a szolgálatainktól kapott információk tájékoztató jellegűek, általános felvilágosítást szolgálnak, és nem helyettesítik a kezelőorvossal való személyes találkozást! Az Ön betegségével kapcsolatosan csak saját kezelőorvosa tud személyre szabott segítséget nyújtani, ezért kérjük, forduljon hozzá bizalommal!

Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány

Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány

Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány hivatalos weboldal. Otthon távol az otthontól ... Több évtizeddel ezelőtt Amerikában jött létre az a nemes mozgalom, amely a beteg gyermekeknek és családjaiknak kíván támogatást nyújtani. A világ számos pontján megtalálható Ronald McDonald Házak a súlyos betegségben szenvedő, és ezért hosszú ideig tartó kórházi kezelés alatt álló gyermekek és családjaik számára ingyenesen nyújtanak otthoni körülményeket, távol az otthontól. A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány 1994 óta segít magyar családokon, akiknek súlyosan beteg gyermeke elhúzódó, és az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. Missziója, hogy a gyógyulási folyamat alatt a gyermekek közelében tarthassa a családtagokat, mivel ez nagymértékben hozzájárulhat felépülésükhöz. Ennek érdekében Budapesten és Miskolcon is működtet apartman házakat, melyeket a családok - az Alapítvánnyal együttműködő gyermek-egészségügyi intézmények ajánlására - ingyenesen vehetnek igénybe. A budapesti és miskolci házban bentlakó családok majdnem ugyanúgy élnek, mint odahaza. A beteg gyerekek együtt lehetnek családjukkal saját apartmanjukban, emellett a közös nappaliban játszhatnak a többi gyer

Tuti menü