Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Orvosi cikkek képes leírás - Rákbetegség.tlap.hu
részletek »

Orvosi cikkek - Rákbetegség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rakbetegseg.tlap.hu » Orvosi cikkek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gyógygomba betegség megelőzése

Gyógygomba betegség megelőzése

Az egészség megőrzésében és a különböző betegségekből történő felépülésben nagy támogatást kínál a gyógyító gomba. A modern orvostudomány szívesen használja a több ezer éves népi gyógyítást. A gyógyító gombák hatóanyagairól számos kutatás nyilatkozik elismerően. Az új bizonyítékok miatt egyre népszerűbb a gyógyító gomba fogyasztása. Az Aurum Esca a gyógyító gombák fogyasztásának népszerűsítésére jött létre. Számos ismeretterjesztő cikk, doktori interjú és vásárló ajánlása mellett a webáruházban gyógyító gomba is kapható.

Új korszak

Új korszak

A két legveszélyesebb rák genetikai kódját sikerült angol kutatóknak feltörniük, amivel új korszak nyílhat e betegségek kezelésében ? írja a Telegraph.A kutatók állítják: e felfedezéssel lehetővé válik, hogy egyszerű vérvizsgálat alapján olyan kezeléseket alkalmazhassanak, amelyek meghatározzák, megtámadják és megölik az egyes rákbetegek kóros elváltozásait. Mike Stratton, a Wellcome Trust Sanger Kutatóintézetének professzora szerint mindez megváltoztathatja az rákról alkotott eddigi nézeteket.

Változóban a rákbetegség gyógyítása

Változóban a rákbetegség gyógyítása

Míg néhány évtizede a rákbetegség, kiváltképp, ha a daganat áttétes volt, jobbára halállal végződött, manapság a betegek csaknem szokványos életet élnek, dolgozni járnak, csakúgy, mint az egészségesek. A betegség számos esetben, ha nem is vált meggyógyíthatóvá, megfelelő kezeléssel hosszú ideig uralható. Dr. Michael Fisch, a houstoni Anderson Rákközpont igazgatója a közelmúltban azt nyilatkozta, a rák manapság alkalmazott kezelését, ahol a sikeres terápiaváltás mindig újabb tünetmentes periódushoz vezet, tíz éve még elképzelhetetlennek tartotta volna. Az Anderson Rákközpont egyik munkatársa, dr. Francisco Esteca szerint példának okáért a mellrák periódusról periódusra váltakozó kezelése lehetővé teszi, hogy a betegek kellően hosszú ideig életben maradjanak, hogy mindig újabb optimális gyógymódot találjanak számukra. A terápiának ez az éveken át nyúló módszere dr. Fisch találó elnevezésével az 'autóstoppos módszer', ami a betegség kezelését és lefolyását a stoppos utazáshoz hasonlítja: kisebb-nagyobb útszakaszok végül is elvezetnek a célhoz. Ez a megközelítés érvényes az áttétes esetekre is, miközben számos orvos az ilyen betegséget még ma is teljességgel reménytelennek véli. Jane Brody a Health and Science múlt havi számában beszámol egy férfiról, akivel 61 éves korában, 2005-ben közölték, krónikus mieloid leukémiában szenved. A férfi szinte képtelen volt elfogadni a vérrák d

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
Vércsepp analízis vizsgálat

Vércsepp analízis vizsgálat

Sok fajta mérés van, amivel az egészségi állapotunkra próbálnak felméréseket készíteni! Antioxidáns mérés scanner kék fénnyel, biorezonancia vizsgálat stb! Ezekkel csak az a baj, hogy mind hiten alapul! Elhiszem, hogy az a szám, érték azt jelenti, amit a mérő szakember állít! Nem beszélve az olyan 'vizsgálatokról', ahol pld. 30 másodpercig kell a kezünk két fém golyóra tennünk, és egy állítólagos program végigfut a testünkön és egy 30 oldalas beszámolót nyomtat a testünk minden szervének állapotáról! Persze mindezt azért, hogy utána ellehessen adni a több százezres terméket, ami majd meggyógyít! A vércsepp analízis vizsgálatban az a jó, hogy a vizsgált személy mindent lát a monitoron, és maga is meggyőződhet arról, hogy milyen a vére, annak alkotórészei, és állapota! Egzakt és egyértelmű képet mutat a vérünk, testünk egészségi állapotáról, és a betegségek okait segít megtalálni!Vércsepp analízis vizsgálat.

Tuti menü