Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lelki gondozás rákbetegségben! képes leírás - Rákbetegség.tlap.hu
részletek »

Lelki gondozás rákbetegségben! - Rákbetegség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rakbetegseg.tlap.hu » Lelki gondozás rákbetegségben!
Keresés
Találatok száma - 5 db
Fájdalomcsökkentés (MBSR tréning)

Fájdalomcsökkentés (MBSR tréning)

Az MBSR tréning célja a stressz, a szorongás és a fájdalom csökkentése meditáció segítésével. A tréning során lehetőség nyílik elsajátítani a figyelem akaratlagos irányítását. Új összefüggésekben látjuk majd problémákat, mérséklődik a pesszimista beállítottság, hangsúlyosabbá válik a belső béke, az elfogadás. Ajánljuk általános stresszcsökkentésre, daganatos betegeknek, pszichoszomatikus kórképekben szenvedőknek, szorongásos állapotokban vagy csak feszültségoldásra.

Imakérés küldése ide!

Imakérés küldése ide!

A Hit Gyülekezete a keresztény pünkösdi-karizmatikus ébredés része, Magyarország negyedik legnagyobb egyháza. A Gyülekezet vezető lelkésze Németh Sándor. Minden vasárnap élő istentisztelet közvetítés a Magyar ATV-n Vidám Vasárnap címmel.

Paróka Shop Bt.- Online vásárlás

Paróka Shop Bt.- Online vásárlás

Paróka Shop Bt. - Online vásárlás www.parokashop.hu  Hajhosszabbítás szakember nélkül!? IGEN!  Női-férfi-gyermek parókák, félparókák  Többféle módszerrel rögzíthető póthaj  Hajvarráshoz alkalmazható hajak Paróka Shop - Hajhosszabbítás szakember nélkül?! Igen!

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
Pszichológusi segítségnyújtások

Pszichológusi segítségnyújtások

Daganatos betegségek tünetei, jellemzői, kezelési lehetőségei, mellékhatások, gyógyulási esélyek, terápiák, orvosi és pszichológusi segítségnyújtások. Milyen témákkal kapcsolatosan fordulhat hozzánk segítségért? - Együtt a Rák Ellen! Telefonos Lelkisegély Szolgálat - Betegszolgálat / Könyvtár - RákÁSZ - Rákellenes Általános Szolgálat - Kiadványok - Önkéntesek - Rendezvények gyermekeknek - Rendezvények felnőtteknek - Adományok - Segítő Szolgálataink - Budapesti rehabilitációs klubok

Rákpszichológia

Rákpszichológia

A Rákgyógyítás.hu a rákbetegség terhét hordozók és az értük aggódó hozzátartozók számára hasznos információkat összegyüjtő honlap. Rákpszichológia: nemcsak a test, a lélek is sajog Nemcsak testi, hanem lelki fájdalom is létezik, ami legalább olyan gyötrő tud lenni mint a szervi tünetek, ráadásul nem elég egy pirula ahhoz, hogy a panaszok enyhüljenek. A rákbetegséggel való szembesülés, a terápia bizonytalansága, a mindennapok átalakulása, a családban és a munkahelyen betöltött szerep megváltozása, a jövőkép elhomályosulása mind olyan tényezők, amelyek szorongást, stresszt váltanak ki. Az állandósuló feszültség nagyon sok energiát emészt fel, elszigetelődéshez vezethet, s kimutathatóan fokozza a testi tünetek erősségét is. A lélek fájdalomcsillapításáról, a romboló stressz feletti uralomról a Rákgyógyítás magazinnak Rohánszky Magda onkopszichológus, a Magyar Pszichoonkológiai Társaság elnöke beszélt.

Tuti menü