Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rákbetegség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Rákbetegség képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: rakbetegseg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 106 db
 Az immunrendszer erősítése

Az immunrendszer erősítése

Talán már közismert tény, hogy az immunrendszer erősítésének egyik módja a helyes táplálkozás. Valóban segítenek bizonyos diéták és a böjt? Igaz, hogy a sárgarépa erősíti szervezetünk ellenálló képességét?

 Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

A daganatos megbetegedés a legsúlyosabb betegség és ez a betegség a gyermekeket sem kíméli! Alapítványunk minden erejével azon dolgozik, hogy segítse a gyermekrákkal küzdők gyógyulását. Kérem, segítsen ön is adója 1 %-ának felajánlásával az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját! Céljaink elérésének anyagi alapja a felajánlott szja 1 %. A daganatos gyermekek gyógyulását testi és lelki segítő programjainkkal valósítjuk meg. Orvosi eszközök, műszerek vásárlásával, az onkológiai és hematológiai osztályok felújításának támogatásával közvetlenül segítjük a daganatos és leukémiás gyermekek gyógyítását. Céljaink elérésének anyagi alapja a felajánlott szja 1 %.

1 A ganoderma gyógygomba

1 A ganoderma gyógygomba

Ganoterápia - megelőzés, helyreállítás, javulás ! A ganodermagomba nem gyógyszer és nem gyógyít , de sok jó tapasztalat támasztja alá hatékonyságát az egészségre! A honlap oldalain található gombakivonatokkal kapcsolatos összegyűjtött információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét. A termékek nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
1a Természetesen egészséges

1a Természetesen egészséges

Korunk népbetegsége a rák. Van-e segítség, gyógyulás, esély a túlélésre, felépülésre? Mik okozzák a betegségeket? Mi az egészség? Létezik-e egészséges ember? Természetes megoldások a betegségek gyökereinek kezelésére? Gyógyítás vagy megelőzés? Mi az egészség és mit tehetünk megőrzéséért? Szeretnél egészséges lenni? TERMÉSZETESEN?:) Járj legalább egy lépéssel elöbb! Ne a betegség kényszerítse ki belöled az első lépést az egészséges életmód felé! Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg! De azt , hogy mire azt igen! Minek köszönhető, hogy vannak egyes népcsoportok akiknél még nem ismertek ezek a betegségek, szavuk sincs rá! A rákbetegség megelőzhető sok esetben. A rák oka sok esetben a helytelen életmódban keresendő!

A DXN ganoderma

A DXN ganoderma

A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító hatású. A rákbetegség kezelésében nagy szerepe van Japánban ahol Krestin nevű gyógyszerként adják a kemoterápia rossz hatásainak kiküszöbölésére!

A gyógyíthatatlan gyógyulása

A gyógyíthatatlan gyógyulása

A Hit Gyülekezete a keresztény pünkösdi-karizmatikus ébredés része, Magyarország negyedik legnagyobb egyháza. A Gyülekezet vezető lelkésze Németh Sándor. Minden vasárnap élő istentisztelet közvetítés a Magyar ATV-n Vidám Vasárnap címmel.

A Magyar Onkológusok Társasága

A Magyar Onkológusok Társasága

A Magyar Onkológusok Társaságának hivatalos Web-oldala Tisztelettel hívjuk Társaságunk 2009. évi kongresszusára, melyet idén Budapesten rendezünk. A 2 évente megrendezett kongresszusunkon ismét tartalmas programmal várjuk, és számítunk aktív részvételére.

A rák alternativ kezelése

A rák alternativ kezelése

Közismert, hogy naponta kb. 100 rákos sejt keletkezik mindannyiunkban, szerencsére azonban immunrendszerünk ezeket a hibás sejteket megtalálja és semlegesíti. Ha azonban az immunrendszer valamilyen okból meggyengül, a rákos sejtek szaporodni kezdenek, és az immunrendszer nem képes felszámolni azt. Az immunrendszer meggyengülésének számos oka lehet. Egyrészt a környezeti ártalmak (táplálkozás, rákkeltő anyagokkal való érintkezés, sugárhatások), másrészt stresszhatások gyengíthetik az immunvédekezést. A környezeti ártalmak, karcinogén anyagokkal való folyamatos kapcsolat (pl. dohányzás) azt eredményezi, hogy sokkal több hibás sejt keletkezik, mint amit a szervezet képes felszámolni. A stresszhatások pedig az immunrendszert gyengítik le, csökkentve az immunsejtek 'ráksejt megsemmisítő' kapacitását. Akinél mindkét tényező egyidejűleg áll fent, azok nyilvánvalóan többszörös kockázatnak vannak kitéve a rák szempontjából. Új utak a megelőzésben, és a terjedés, áttétel megakadályozásában. Ganoterápia a kemoterápia mellékhatásainak kiküszöbélésére. A genetika szerepe A megelőzés fontossága! A rák diagnosztikája. Alternatív rák terápiák. Csodás gyógyulások. Kemoterápia. Leukémia.Rák alapítványok. Gyógyulás rákból.Rákbetegség.

A rák ellen, az emberért

A rák ellen, az emberért

Bemutatkozás Szeretettel köszöntjük a kedves látogatót honlapunkon. Reméljük, sok hasznos információt talál munkánkról és mindazon dolgokról, amit fontosnak tartunk a daganatos betegségekből való gyógyulásról. Röviden, pontokba foglalva összeszedtük, mivel foglalkozik Alapítványunk:

Hirdetés
A rák kezelése

A rák kezelése

A rák kezelésével kapcsolatban mindenkinek komoly félelmei vannak, pedig azok jó esetben életet menthetnek. A daganatokkal - illetve minden más egészségügyi problémával kapcsolatos - műtétek ma már sokkal eredményesebben működnek, mint akár csak egy évtizede. Ennek több oka is van. Az egyik, hogy ma már sokkal szélesebb a rendelkezésre álló antibiotikumok skálája, melyekkel a műtétek utáni fertőzések sikeresen kezelhetők. A másik, hogy a nagy vérveszteséggel lezajló műtétek után lehetőség van vérátömlesztésre, azaz transzfúzióra. A harmadik pedig, hogy az érzéstelenítés és altatás biztonságosabb, hosszabb ideig kivitelezhető, mint néhány évvel ezelőtt, így az időigényesebb sebészeti beavatkozások is biztonságban elvégezhetők.Korunk népbetegsége a rák. Van-e segítség, gyógyulás, esély a túlélésre, felépülésre?

A rák sok esetben gyógyítható.

A rák sok esetben gyógyítható.

A rák sok esetben gyógyítható, de magyarországon sajnos nem minden esetben jut el a betegekhez az az információ, ami a gyógyulást elősegíthetné. A daganatmentes.hu együttműködve a külföldi és hazai szakemberekkel a klinikai eredmények kiértékelése után több olyan kiegészítő terápiát ajánl, ami lehetővé teheti a gyógyulást a rákbetegségből. Korunk népbetegsége a rák. Van-e segítség, gyógyulás, esély a túlélésre, felépülésre?

A rák stádiumai

A rák stádiumai

A daganatok diagnosztikájának fontos lépése a tumor állapotának, stádiumának megállapítása, mely egyben a kezelés megválasztását is alapvetően meghatározza. A stádiumokat az úgynevezett TNM-rendszer szerint határozzák meg.Rákbetegség.

A rákbetegség és a lélek

A rákbetegség és a lélek

Vajon melyek azok a lelki tényezők, amik közrejátszhatnak a daganatos betegségek kialakulásában? Te mit tehetsz azért, hogy megvédd magad ezektől a hatásoktól? Kineziológus szakértőnkkel a rák és a lélek kapcsolatát vizsgáltuk kitérve a lehetséges lélekgyógyító megoldásokra is.

Az első hererák-gén felfedezése

Az első hererák-gén felfedezése

Az első gén, amelyet közvetlenül összekapcsolnak a betegség kialakulásával. Amerikai kutatók felfedezték, hogy egy gén túlzott aktivitása kapcsolatban áll a hererák kialakulásával. Reális lehetőségnek tűnik, hogy a jövőben a gén működésének tesztelésével kiszűrhetők lesznek a veszélyeztetett férfiak, sőt a gén átprogramozására is lehetőség nyílhat. A Duke University (USA) kutatói azt találták, hogy a hiwi jelzésű gén 16-szor aktívabb volt a hererákos férfiakban, mint egészséges társaikban. Ez az első gén, amelyet közvetlenül összekapcsolnak a betegség kialakulásával. A kutatásokat vezető Haifan Lin szerint még messze vannak attól, hogy teljesen megértsék a hererák természetét, de hangsúlyozta, hogy a megtalált gén aktivitásának befolyásolása reményteljes távlatokat nyithat a megelőzésben és a gyógyításban - esetleg más tumorok esetében is. A vizsgált, a hererák ún. szeminóma-típusában szenvedő személyek 63%-ában találtak túlzott aktivitást a gén működésében. Az eddigi, a hererákkal kapcsolatba hozott gének esetében ez az érték 10% körül mozgott. A szeminóma a leggyakoribb, a herecsatornák csírahámjából kiinduló hererák, amely nemcsak gyorsan növekszik, hanem gyorsan képez áttétet is a nyirokcsomókban. Korábbi kutatások során Lin és csoportja megállapította, hogy az emberi gén megfelelőjének túlműködése egerekben, sőt ecetmuslicákban is növeli a rák kialakulását az ivarszervekben.

Bátor Tábor Alapítvány

Bátor Tábor Alapítvány

A Bátor Tábor Alapítvány ingyenes élményterápiás programokat szervez súlyos betegségekben (mint például cukorbetegségben, vérzékenységben, daganatos valamint krónikus ízületi betegségben) szenvedő gyerekek és családjaik számára már 11 éve. A Bátor Tábor Alapítványról többet is megtudhat, ha felkeresi honlapunkat.

Bőrgyógyászat - Bőrrákszűrés

Bőrgyógyászat - Bőrrákszűrés

Ellátási profil: Általános és gyermekbőrgyógyászati, kozmetológiai megbetegedések diagnosztikája, kezelése - Csecsemő- és gyermek bőrproblémák - Anyajegy-, bőrrák szűrés, jóindulatú bőrdaganatok eltávolítása - Gyémántfejes mikrodermabrázió (hegek, terhességi csíkok, pattanásos bőr, pigmentfoltok kezelése) - Ráncfeltöltés természetes anyaggal - Bőrfiatalítás - mélyhámlasztás (ráncok, pigmentfoltok, hegek és pattanások eltűntetése) - Kullancsok szakszerű eltávolítása azonnal - Kullancsok okozta betegségek szűrése, felvilágosítás - Acne betegség, pattanáskezelés - Ekcéma - teljes nemigyógyászati szűrővizsgálat(Chlamydia, HPV,...)- maximális diszkréció - Benőtt köröm szakszerű, orvosi kezelése - Rosacea (felnőtt arcbőrprobléma, bőrpír) - Seborrhoeás dermatitis - Csalánkiütés - Allergiás bőrbetegségek - Fertőzéses eredetű bőrbetegségek (gombás, vírusos, bakteriális) - Vírusos szemölcsök (fagyasztásos vagy lézeres) eltávolítása - Lábszárfekély kezelése - Pikkelysömör - Bőrsebészet - Cryosebészet (szemölcsök, verruca seborrhoicák fagyasztásos eltávolítása) - UV fésű kezelés (fejbőr psoriasis, seborrhoeás dermatitis kezelése) - Örökletes genetikai eltérések molekuláris diagnosztikája (thrombosis panel, férfi infertilitási panel, haemochromatosis panel, örökletes emlő- és petefészekrák panel) - EPICUTAN (rátevéses) allergia teszt kontakt allergia kimutatására. - Prick teszt (karcolásos bőrpróba) élelmiszer- és légúti allergia kimutatására - DNS vizsgálat (apasági vizsgálat, rokonság igazolása, DNS profil készítése)

Bőrgyógyászati rákszűrés

Bőrgyógyászati rákszűrés

...Az anyajegyek természetes bőrképletek, mindannyiunk bőrén vannak. Gyakran alakulnak ki jól látható helyeken, és ez esztétikai szempontból zavaró lehet. Sokan szeretnék ezért anyajegyeiket eltávolíttatni. Tudni kell azonban, hogy bármilyen módszerrel történik is az eltávolítás (kimetszés szikével, lézerrel, radiofrekvenciás eszközzel) heg mindenképpen kialakul. Fontos továbbá, hogy szövettani vizsgálat történjen a kimetszett anyagból. Egy speciális bőrgyógyászati vizsgálóeszközzel, a dermatoscoppal le lehet látni a bőrbe - jól vizsgálható különböző bőrképletek szerkezete, például az anyajegyeké is. Segítségével pontosan, és időben felismerhetők a kezdődő bőrrákok. Különösen a festenyzett bőrrákok, az úgynevezett melanomák veszélyesek. Évente legalább egyszer érdemes megvizsgáltatni a bőrünkön látható barnás színű bőrelváltozásokat. Az is felismerhető ezzel az eszközzel, ha valamelyik anyajegyünk megváltozott, és így idejekorán, kis beavatkozással elkerülhetünk egy nagyobb bajt.

Tuti menü