Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csodás gyógyulások képes leírás - Rákbetegség.tlap.hu
részletek »

Csodás gyógyulások - Rákbetegség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rakbetegseg.tlap.hu » Csodás gyógyulások
Keresés
Találatok száma - 5 db
A gyógyíthatatlan gyógyulása

A gyógyíthatatlan gyógyulása

A Hit Gyülekezete a keresztény pünkösdi-karizmatikus ébredés része, Magyarország negyedik legnagyobb egyháza. A Gyülekezet vezető lelkésze Németh Sándor. Minden vasárnap élő istentisztelet közvetítés a Magyar ATV-n Vidám Vasárnap címmel.

Eltünt a daganat!

Eltünt a daganat!

A Hit Gyülekezete a keresztény pünkösdi-karizmatikus ébredés része, Magyarország negyedik legnagyobb egyháza. A Gyülekezet vezető lelkésze Németh Sándor. Minden vasárnap élő istentisztelet közvetítés a Magyar ATV-n Vidám Vasárnap címmel.

Gyógyulás hit által rákból

Gyógyulás hit által rákból

Boldog gyerekkor, nagycsalád, nyüzsgés, pezsgett az élet, nem voltak unalmas hétköznapok. Klaudia élete szépen alakult, tanult a szebb jövőért, ki akart törni a roma háttér miatti ?gettóból?. Aztán hirtelen minden rosszra fordult.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb, leghatékonyabb?
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb,... Jelenleg nagyon sok ganodermás cég van. A ganoderma jó híre, jótékony hatása, és a szervezet öngyógyító képességeit fantasztikusan stimuláló, segítő hatása hamar elterjedt. Mivel egy strapabíró gomba, ezért majdnem mindenhol megterem, termeszthető. Ha viszont egészségre gyakorolt jó hatását szeretnénk élvezni, akkor egyáltalán nem mindegy melyik cégtől...
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Honnan kezdődnek a csodák?

Honnan kezdődnek a csodák?

Kásler Miklós professzor, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató-főorvosa: - Hosszú pályafutásom alatt egyetlen esetre emlékszem, ahol a gyógyulás - mondjuk talán így - nem az orvosi protokollnak megfelelően alakult. Ezt a beteget egy komoly daganattal műtöttük. Ilyenkor, még a műtét közben, mintákat veszünk az eltávolított szövet után megmaradt területekről, hogy maradtak-e még ott rákos sejtek. Az eredmény folyamatosan pozitív volt, vagyis a kimetszés egyik esetben sem volt tökéletes. Végül azonban meg kellett állnunk, ugyanis a további csonkítás már életfontosságú területeket érintett volna. Ezért befejeztük a műtétet, majd az eredményt közölve azt javasoltam a betegnek, hogy kemoterápiával, illetve besugárzással folytassuk a gyógyítást. Ettől azonban elzárkózott, viszont továbbra is járt hozzánk kontrollra. Így történhetett meg, hogy mintegy 15 éven át követhettem nyomon a teljes meggyógyulását, holott az lett volna a várható, hogy egy év után a korábbinál is nagyobb területeken észleljünk újabb rákos burjánzásokat. Azóta is tűnődöm a történteken. Azt gondolom, hogy valahol máshol azért mégiscsak elvégeztette a besugárzást, aminek a sikeréről viszont nálunk, a mi kontrollvizsgálataink során győződött meg. Nem lehet más magyarázat.

http://legyoztem.blog.hu

http://legyoztem.blog.hu

Ferencz Anikónak hívnak. 50 éves leszek az idén. Van két gyemekem: egy 18éves lány és egy 16 éves fiú. 2006-ban mellrákom volt. Operáció, kemoterápia, sugárterápia,egy ideig hormonterápia-így kezdődött a gyógyulásom. Hogy miért írok? Hogy kiírjam magamból. Hogy jobban lássam az összefüggéseket, vagy hogy más lássa és okuljon belőle. Kívülről látni könnyebb...más szemében a szálkát is!!

Tuti menü