Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csodás gyógyulások képes leírás - Rákbetegség.tlap.hu
részletek »

Csodás gyógyulások - Rákbetegség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rakbetegseg.tlap.hu » Csodás gyógyulások
Keresés
Találatok száma - 5 db
A gyógyíthatatlan gyógyulása

A gyógyíthatatlan gyógyulása

A Hit Gyülekezete a keresztény pünkösdi-karizmatikus ébredés része, Magyarország negyedik legnagyobb egyháza. A Gyülekezet vezető lelkésze Németh Sándor. Minden vasárnap élő istentisztelet közvetítés a Magyar ATV-n Vidám Vasárnap címmel.

Eltünt a daganat!

Eltünt a daganat!

A Hit Gyülekezete a keresztény pünkösdi-karizmatikus ébredés része, Magyarország negyedik legnagyobb egyháza. A Gyülekezet vezető lelkésze Németh Sándor. Minden vasárnap élő istentisztelet közvetítés a Magyar ATV-n Vidám Vasárnap címmel.

Gyógyulás hit által rákból

Gyógyulás hit által rákból

Boldog gyerekkor, nagycsalád, nyüzsgés, pezsgett az élet, nem voltak unalmas hétköznapok. Klaudia élete szépen alakult, tanult a szebb jövőért, ki akart törni a roma háttér miatti ?gettóból?. Aztán hirtelen minden rosszra fordult.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
Honnan kezdődnek a csodák?

Honnan kezdődnek a csodák?

Kásler Miklós professzor, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató-főorvosa: - Hosszú pályafutásom alatt egyetlen esetre emlékszem, ahol a gyógyulás - mondjuk talán így - nem az orvosi protokollnak megfelelően alakult. Ezt a beteget egy komoly daganattal műtöttük. Ilyenkor, még a műtét közben, mintákat veszünk az eltávolított szövet után megmaradt területekről, hogy maradtak-e még ott rákos sejtek. Az eredmény folyamatosan pozitív volt, vagyis a kimetszés egyik esetben sem volt tökéletes. Végül azonban meg kellett állnunk, ugyanis a további csonkítás már életfontosságú területeket érintett volna. Ezért befejeztük a műtétet, majd az eredményt közölve azt javasoltam a betegnek, hogy kemoterápiával, illetve besugárzással folytassuk a gyógyítást. Ettől azonban elzárkózott, viszont továbbra is járt hozzánk kontrollra. Így történhetett meg, hogy mintegy 15 éven át követhettem nyomon a teljes meggyógyulását, holott az lett volna a várható, hogy egy év után a korábbinál is nagyobb területeken észleljünk újabb rákos burjánzásokat. Azóta is tűnődöm a történteken. Azt gondolom, hogy valahol máshol azért mégiscsak elvégeztette a besugárzást, aminek a sikeréről viszont nálunk, a mi kontrollvizsgálataink során győződött meg. Nem lehet más magyarázat.

http://legyoztem.blog.hu

http://legyoztem.blog.hu

Ferencz Anikónak hívnak. 50 éves leszek az idén. Van két gyemekem: egy 18éves lány és egy 16 éves fiú. 2006-ban mellrákom volt. Operáció, kemoterápia, sugárterápia,egy ideig hormonterápia-így kezdődött a gyógyulásom. Hogy miért írok? Hogy kiírjam magamból. Hogy jobban lássam az összefüggéseket, vagy hogy más lássa és okuljon belőle. Kívülről látni könnyebb...más szemében a szálkát is!!

Tuti menü