Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alternatív rák terápiák képes leírás - Rákbetegség.tlap.hu
részletek »

Alternatív rák terápiák - Rákbetegség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rakbetegseg.tlap.hu » Alternatív rák terápiák
Keresés
Találatok száma - 31 db
1a Természetesen egészséges

1a Természetesen egészséges

Korunk népbetegsége a rák. Van-e segítség, gyógyulás, esély a túlélésre, felépülésre? Mik okozzák a betegségeket? Mi az egészség? Létezik-e egészséges ember? Természetes megoldások a betegségek gyökereinek kezelésére? Gyógyítás vagy megelőzés? Mi az egészség és mit tehetünk megőrzéséért? Szeretnél egészséges lenni? TERMÉSZETESEN?:) Járj legalább egy lépéssel elöbb! Ne a betegség kényszerítse ki belöled az első lépést az egészséges életmód felé! Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg! De azt , hogy mire azt igen! Minek köszönhető, hogy vannak egyes népcsoportok akiknél még nem ismertek ezek a betegségek, szavuk sincs rá! A rákbetegség megelőzhető sok esetben. A rák oka sok esetben a helytelen életmódban keresendő!

A DXN ganoderma

A DXN ganoderma

A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító hatású. A rákbetegség kezelésében nagy szerepe van Japánban ahol Krestin nevű gyógyszerként adják a kemoterápia rossz hatásainak kiküszöbölésére!

A rák alternativ kezelése

A rák alternativ kezelése

Közismert, hogy naponta kb. 100 rákos sejt keletkezik mindannyiunkban, szerencsére azonban immunrendszerünk ezeket a hibás sejteket megtalálja és semlegesíti. Ha azonban az immunrendszer valamilyen okból meggyengül, a rákos sejtek szaporodni kezdenek, és az immunrendszer nem képes felszámolni azt. Az immunrendszer meggyengülésének számos oka lehet. Egyrészt a környezeti ártalmak (táplálkozás, rákkeltő anyagokkal való érintkezés, sugárhatások), másrészt stresszhatások gyengíthetik az immunvédekezést. A környezeti ártalmak, karcinogén anyagokkal való folyamatos kapcsolat (pl. dohányzás) azt eredményezi, hogy sokkal több hibás sejt keletkezik, mint amit a szervezet képes felszámolni. A stresszhatások pedig az immunrendszert gyengítik le, csökkentve az immunsejtek 'ráksejt megsemmisítő' kapacitását. Akinél mindkét tényező egyidejűleg áll fent, azok nyilvánvalóan többszörös kockázatnak vannak kitéve a rák szempontjából. Új utak a megelőzésben, és a terjedés, áttétel megakadályozásában. Ganoterápia a kemoterápia mellékhatásainak kiküszöbélésére. A genetika szerepe A megelőzés fontossága! A rák diagnosztikája. Alternatív rák terápiák. Csodás gyógyulások. Kemoterápia. Leukémia.Rák alapítványok. Gyógyulás rákból.Rákbetegség.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
A rák kezelése

A rák kezelése

A rák kezelésével kapcsolatban mindenkinek komoly félelmei vannak, pedig azok jó esetben életet menthetnek. A daganatokkal - illetve minden más egészségügyi problémával kapcsolatos - műtétek ma már sokkal eredményesebben működnek, mint akár csak egy évtizede. Ennek több oka is van. Az egyik, hogy ma már sokkal szélesebb a rendelkezésre álló antibiotikumok skálája, melyekkel a műtétek utáni fertőzések sikeresen kezelhetők. A másik, hogy a nagy vérveszteséggel lezajló műtétek után lehetőség van vérátömlesztésre, azaz transzfúzióra. A harmadik pedig, hogy az érzéstelenítés és altatás biztonságosabb, hosszabb ideig kivitelezhető, mint néhány évvel ezelőtt, így az időigényesebb sebészeti beavatkozások is biztonságban elvégezhetők.Korunk népbetegsége a rák. Van-e segítség, gyógyulás, esély a túlélésre, felépülésre?

A rák sok esetben gyógyítható.

A rák sok esetben gyógyítható.

A rák sok esetben gyógyítható, de magyarországon sajnos nem minden esetben jut el a betegekhez az az információ, ami a gyógyulást elősegíthetné. A daganatmentes.hu együttműködve a külföldi és hazai szakemberekkel a klinikai eredmények kiértékelése után több olyan kiegészítő terápiát ajánl, ami lehetővé teheti a gyógyulást a rákbetegségből. Korunk népbetegsége a rák. Van-e segítség, gyógyulás, esély a túlélésre, felépülésre?

Bátor Tábor Alapítvány

Bátor Tábor Alapítvány

A Bátor Tábor Alapítvány ingyenes élményterápiás programokat szervez súlyos betegségekben (mint például cukorbetegségben, vérzékenységben, daganatos valamint krónikus ízületi betegségben) szenvedő gyerekek és családjaik számára már 11 éve. A Bátor Tábor Alapítványról többet is megtudhat, ha felkeresi honlapunkat.

Brokkoli antioxidánsok

Brokkoli antioxidánsok

Nagyon hatékony a rákos megbetegedések megelőzésében, emellett méregtelenítésre is ajánlott. A brokkoli kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő fogyasztásával pótolhatjuk a szervezetünkből hiányzó kálciumot, foszfort és káliumot. Az egész szervezet egészségét védi, fokozza a vérképződést és meggátolja a tumoros sejtek kialakulását. Segít a vérnyomás beszabályozásában és csökkenti az ízületi gyulladásokat. Ez a növény számtalan értékes hatóanyagot tartalmaz, melyekhez koncentrált formában juthat hozzá a brokkoli kivonatot tartalmazó táplálékkiegészítővel! Új utak a megelőzésben, és a terjedés, áttétel megakadályozásában. Ganoterápia a kemoterápia mellékhatásainak kiküszöbélésére. A genetika szerepe A megelőzés fontossága! A rák diagnosztikája. Alternatív rák terápiák. Csodás gyógyulások. Kemoterápia. Leukémia.Rák alapítványok. Gyógyulás rákból.Rákbetegség.

CoD tea

CoD tea

A VITALDEPO Webáruházban daganatos betegek kiegészítő terápiájára használható gyógynövényes termékeket forgalmazunk. Vásárlóinkat ingyenes orvosi-természetgyógyászati tanácsadással segítjük, így személyre szabottan tudjuk javasolni az adott esetben leginkább használható, leghatékonyabb kiegészítő terápiát.

Cordyceps termékek

Cordyceps termékek

Vizsgálatok támasztják alá, hogy fogyasztása elősegítheti a szervezet oxigén felhasználását, felerősítheti a szervezet immunválaszait.Hozzájárulhat a vérzsírszint megfelelő szinten tartásához, a koleszterin- és triglicerid szint csökkentéséhez, végső soron a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez. Antioxidáns hatású, részt vesz a szabad gyökök okozta káros oxidatív, így az öregedési folyamatok gátlásában, elősegítheti egyes baktériumok és gombák szaporodásának, fejlődésének gátlását.

Hirdetés
Culevit - Tápszer daganatos betegek részére

Culevit - Tápszer daganatos betegek részére

Culevit - Segítség a rákbetegeknek! Webáruházunkban a legolcsóbban juthat hozzá a culevit termékekhez. Kedvező áraink mellett kedvezményes kiszállítást is biztosítunk a culevit készítményekre: Culevit tabletta (180db/üveg), culevit tabletta (4x180db), culevit italpor (30tasak/doboz), culeVITAl SR filmtabletta, culevit regeneráló krém. A Culevit egy speciális kiegészítő készítmény, tápszer daganatos betegek részére. culevit, culevit termékek, culevit tabletta, culevit italpor, culevit krém, culevit regeneráló krém, culevital sr filmtabletta, culevital, culevit tabletta 180 db / üveg, culevit tabletta 4 x 180 db, culevit italpor 30 tasak / doboz, culevit por, culevit por tasakban, culevit ár, culevit árak, árlista, olcsó cuelvit, culevit olcsón, culevit akció, akciós culevit, culevit legolcsóbban, legolcsóbb culevit, culevit márkabolt, culevit mindtabolt, culevit bolt, culevit vásárlás, culevit eladás, culevit beszerzés, culevit nagykereskedés, nagyker, culevit viszonteladóknak, culevid kedvező áron, culevit vélemények, tapasztalatok, visszajelzések, culevit szedése, culevit rákbetegeknek, daganatos betegeknek, rák, daganat,

DXN ganoderma kapszula

DXN ganoderma kapszula

A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító hatású.

Egészségügyi tanácsok

Egészségügyi tanácsok

Daganatos betegségek kiegészítő gyógymódjai és immunerőnket erősítő tanácsok Az alternatív és természetes módszerekkel gyógyítók egyetértenek abban, hogy a daganatos betegségek (kevés kivételtől eltekintve) az évtizedeken át követett helytelen életmód következményeként alakulnak ki. Több szerző a rákot anyagcsere-betegségként nevezi meg. Az biztos, hogy civilizált társadalmakban jóval nagyobb arányban fordul elő, mint a természet közelében élő népcsoportoknál. A természettől való elszakadás, a mozgásszegény életmód, a környezet- szennyezés, étrendünkben az állati eredetű élelmiszerek túlsúlyba kerülése, a modern, rohanó élettempó, az egyre nagyobb méreteket öltő magányosság, depresszió vagy apátia mind-mind hozzájárulnak az immunerő csökkenéséhez. A daganatos betegségek esetében is érvényes az az alapelv, amelyet dr. Halász Henrik, a XX. század első évtizedeiben élt orvos így fogalmazott meg: "Minden élőlénnyel veleszületik az immunitás lehetősége és annak megtarthatása minden néven nevezendő betegséggel szemben, ha táplálkozása és életmódja a fajfejlődés által számára megszabott kereteket betartja. Minden beteg lényben megvan a gyógyulás lehetősége, ha életmódját (ösztönösen, tudatosan vagy valamely szerencsés alkalmi kényszer hatására) visszatereli a természetes keretek közé." (dr. Halász Henrik: Rákbetegség megelőzése és gyógyítása) Egy mondatban összefoglalva azt mondhatjuk: ha gyógyulni szeretnénk elsősorban élet- és gondolkodásmódunkat kell megváltoztatnunk, szakítva évek, évtizedek alatt berögződött helytelen szokásokkal! Amennyiben nem vagyunk járatosak a természetes gyógymódokban, ajánlott kapcsolat keresése egy képzett gyógyítóval vagy alternatív módszerekben is járatos orvossal. Optimális az lenne, ha a jövőben egyre inkább lecsökkenne az a távolságtartás, amely jelenleg az esetek többségében még fennáll a modern orvostudomány képviselői és a természetgyógyászok között. Lássuk, mit tehetünk immunrendszerünk (betegségekkel szembeni védekezőképességünk) megőrzése és erősítése érdekében!

Flavin7 - Étrendkiegészítő

Flavin7 - Étrendkiegészítő

A Flavin7 termékek kizárólag természetes alapanyagokból, gyümölcsökből készülnek, szintetikus adalékanyagokat és tartósítószert nem tartalmaznak. A termékekben fellelhető hatóanyagoknak köszönhetően fokozzák a szervezet ellenálló képességét, lassítják a sejtek öregedését, kiváló immunerősítő és antioxidáns hatással bírnak. Webáruházunkban széles választékban kínálunk étrendkiegészítőket, kozmetikumokat. Törzsvásárlóinknak számos kedvezményt és ingyenes házhozszállítást biztosítunk.

Ganoderma

Ganoderma

A tudományos laboratóriumi és állatkísérletek a Ganoderma lucidum hatását vizsgálva arra a következtetésre jutottak, hogy a gombák hasznosak lehetnek: - Bakteriális és más fertőzések megelőzésére, illetve azok kiegészítő terápiájára, - Vírus okozta fertőzések megakadályozására, illetve azok lefolyásának enyhítésére, - A II. típusú diabetes mellitus tüneteinek enyhítésére, a vércukor és trigliceridek csökkentésére, és az inzulin termelés növelésére, - Az I. típusú diabetes mellitus esetleges megelőzésére, - A magas vérnyomásban szenvedők vérnyomásának természetes úton történő csökkentésére, - Krónikus hörghurut illetve asztma és más allergiás reakciók enyhítésére, megszüntetésére, - A koleszterinszint csökkentésére, - Az érelmeszesedés megelőzésére, - Vérrögképződés megakadályozására, pl. érelmeszesedés esetén, - A vérképzés elősegítésére, - Agyvérzés, és más oxigénhiány miatt keletkezett agyi sérülések következményeinek enyhítésére és az agy regenerációs képességeinek megtartására, illetve növelésére, valamint súlyos neurodegenerációval járó betegségek (pl. Parkinson, Alzheimer) kiegészítő kezelésére, - Hepatitis és más májbetegségek esetén a máj méregtelenítésére, illetve a vese oxidációs folyamatok elleni védelmére, - Fokozott fizikai terhelés és feszült, felfokozott életmód esetén a kimerült szervezet felerősítésére, - A környezetben jelenlévő szennyező anyagok és az egész

Grapefruitmag csepp

Grapefruitmag csepp

A fertőzések ellen természetes védelmet nyújt a grapefruitmag kivonat, mely összetevőinek köszönhetően az egyik legerősebb antibiotikum. Mellékhatások nélkül számol le a kórokozókkal, teljes biztonsággal alkalmazható. Belsőleg a grapefruitmag kivonat támogatja a gyomor és a bélrendszer egészségét, gyomorfekély és gyulladások ellen hatékony. A grapefruitmag csepp a tüdőre is jótékony hatással van, segít a tüdőrák megelőzésében. Már kis mennyiség is elég belőle, hiszen koncentrált formában tartalmaz C- és E-vitamint, valamint értékes bioflavonoidokat, melyek a rákos sejtek szaporodását akadályozzák meg

HBO MEDICAL - HIPERBÁR OXIGÉNTERÁPIA

HBO MEDICAL - HIPERBÁR OXIGÉNTERÁPIA

Hiperbár oxigénterápia a XVII. század óta ismert és alkalmazott eljárás, a világ egyik legtermészetesebb és legsikeresebb gyógymódja. Ha túlnyomáson oxigént adnánk a rákos sejteknek, talán kihozhatnánk őket a fermentációból és így a rákból is. A ráknak csak egy fő oka van. Ez pedig a sejtek normál légzésének anaerob (oxigénhiányos) légzéssé válása. Dr. Otto Warburg német biokémikus 1931-ben a sejtlégzés terén elért kiemelkedő munkájáért megkapta a fiziológiai és orvostudományi Nobel díjat. Úgy tekinthetünk az oxigén hiányra, mint a betegséget egyedül és legnagyobb mértékben okozó tényezőre, így a vér oxigén hiányának következménye bizonyosan kiindulópontja az immunrendszer gyengülésének és a kezdete rettegett egészségügyi problémáknak, úgymint ráknak, leukémiának, AIDS-nek, candidának, rohamoknak és idegproblémáknak. B. Goulet The Magic of Aerobic Oxygen, Focus on Nutrition

Ingyenes segítségnyújtás rákbetegeknek

Ingyenes segítségnyújtás rákbetegeknek

Rövid információs weboldal a rákbetgekért. Itt ingyenes segítséget kapnak a betegek, széleskörű daganatterápiás, információs rendszerrel segítik a gyógyulásukat. Ezen tumorellenes szerek és terápiák felhasználásával megduplázhatják esélyeiket a rákkal szemben. Az infó vonalon a rákbeteg megkap minden olyan információt, amely a gyógyulást szolgálja.

Tuti menü