Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A rák diagnosztikája képes leírás - Rákbetegség.tlap.hu
részletek »

A rák diagnosztikája - Rákbetegség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rakbetegseg.tlap.hu » A rák diagnosztikája
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bőrgyógyászat - Bőrrákszűrés

Bőrgyógyászat - Bőrrákszűrés

Ellátási profil: Általános és gyermekbőrgyógyászati, kozmetológiai megbetegedések diagnosztikája, kezelése - Csecsemő- és gyermek bőrproblémák - Anyajegy-, bőrrák szűrés, jóindulatú bőrdaganatok eltávolítása - Gyémántfejes mikrodermabrázió (hegek, terhességi csíkok, pattanásos bőr, pigmentfoltok kezelése) - Ráncfeltöltés természetes anyaggal - Bőrfiatalítás - mélyhámlasztás (ráncok, pigmentfoltok, hegek és pattanások eltűntetése) - Kullancsok szakszerű eltávolítása azonnal - Kullancsok okozta betegségek szűrése, felvilágosítás - Acne betegség, pattanáskezelés - Ekcéma - teljes nemigyógyászati szűrővizsgálat(Chlamydia, HPV,...)- maximális diszkréció - Benőtt köröm szakszerű, orvosi kezelése - Rosacea (felnőtt arcbőrprobléma, bőrpír) - Seborrhoeás dermatitis - Csalánkiütés - Allergiás bőrbetegségek - Fertőzéses eredetű bőrbetegségek (gombás, vírusos, bakteriális) - Vírusos szemölcsök (fagyasztásos vagy lézeres) eltávolítása - Lábszárfekély kezelése - Pikkelysömör - Bőrsebészet - Cryosebészet (szemölcsök, verruca seborrhoicák fagyasztásos eltávolítása) - UV fésű kezelés (fejbőr psoriasis, seborrhoeás dermatitis kezelése) - Örökletes genetikai eltérések molekuláris diagnosztikája (thrombosis panel, férfi infertilitási panel, haemochromatosis panel, örökletes emlő- és petefészekrák panel) - EPICUTAN (rátevéses) allergia teszt kontakt allergia kimutatására. - Prick teszt (karcolásos bőrpróba) élelmiszer- és légúti allergia kimutatására - DNS vizsgálat (apasági vizsgálat, rokonság igazolása, DNS profil készítése)

Enzimes béldaganatszűrés

Enzimes béldaganatszűrés

A tüneteknek két fő csoportja van. Az egyik a széklet útjának elakadása, azaz haspuffadás, székrekedés. A másik tünet a vérzés.Két ok miatt. Az első az, hogy a béldaganatok legtöbbször igen hosszú idő, akár 10-15 év alatt fejlődnek ki. Tehát sok idő van arra, hogy korai stádiumban, sőt akár még a daganatfejlődés jóindulatú időszakában észleljük a béldaganatot. A másik ok, ami a szűrést fontossá teszi, hogy az elég korán felfedezett daganat csaknem mindig meggyógyítható. Ez a gyógyítás lehet műtéti kezelés, de nagyon gyakran még műtétet sem igényel.

Kolonoszkópia

Kolonoszkópia

Béltükrözés: a gyógyítás alapja a diagnózis A béltükrözést a páciensek az egyik legkellemetlenebb és legkínosabb vizsgálatnak tartják. Kellemetlensége nem kérdéses, a diagnózishoz - közvetve tehát a gyógyuláshoz, az életmentéshez - elengedhetetlen vizsgálatot ugyanakkor könnyebben átvészelhetjük, ha pontosan tudjuk mi és miért történik, hogyan készülhetünk fel rá testileg és lelkileg. A terápiát meghatározni képes átfogó orvosi kivizsgálásnak szerves része a vastag- és végbél részletes vizsgálata, hogy fel tudják térképezni a belek állapotát, s az esetleges elváltozásokat. Egyes vizsgálatok - például a kolonoszkópia - elvégzésére nemcsak konkrét panaszok esetén lehet szükség: ez a fizikális vizsgálat a vastagbélszűrésnek is a része. Rákbetegség.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
Vastagbélrákszűrő teszt

Vastagbélrákszűrő teszt

Hatékonyabbnak bizonyult egy új vastagbélrákszűrő teszt a korábban használtnál, így hamarosan felválthatja azt a napi gyakorlatban is ? derül ki a Journal of the National Cancer Institute szeptember 25-i számából.

Tuti menü