Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A megelőzés fontossága! képes leírás - Rákbetegség.tlap.hu
részletek »

A megelőzés fontossága! - Rákbetegség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rakbetegseg.tlap.hu » A megelőzés fontossága!
Keresés
Találatok száma - 14 db
 Az immunrendszer erősítése

Az immunrendszer erősítése

Talán már közismert tény, hogy az immunrendszer erősítésének egyik módja a helyes táplálkozás. Valóban segítenek bizonyos diéták és a böjt? Igaz, hogy a sárgarépa erősíti szervezetünk ellenálló képességét?

1 A ganoderma gyógygomba

1 A ganoderma gyógygomba

Ganoterápia - megelőzés, helyreállítás, javulás ! A ganodermagomba nem gyógyszer és nem gyógyít , de sok jó tapasztalat támasztja alá hatékonyságát az egészségre! A honlap oldalain található gombakivonatokkal kapcsolatos összegyűjtött információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét. A termékek nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A rákbetegség és a lélek

A rákbetegség és a lélek

Vajon melyek azok a lelki tényezők, amik közrejátszhatnak a daganatos betegségek kialakulásában? Te mit tehetsz azért, hogy megvédd magad ezektől a hatásoktól? Kineziológus szakértőnkkel a rák és a lélek kapcsolatát vizsgáltuk kitérve a lehetséges lélekgyógyító megoldásokra is.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
Bőrgyógyászati rákszűrés

Bőrgyógyászati rákszűrés

...Az anyajegyek természetes bőrképletek, mindannyiunk bőrén vannak. Gyakran alakulnak ki jól látható helyeken, és ez esztétikai szempontból zavaró lehet. Sokan szeretnék ezért anyajegyeiket eltávolíttatni. Tudni kell azonban, hogy bármilyen módszerrel történik is az eltávolítás (kimetszés szikével, lézerrel, radiofrekvenciás eszközzel) heg mindenképpen kialakul. Fontos továbbá, hogy szövettani vizsgálat történjen a kimetszett anyagból. Egy speciális bőrgyógyászati vizsgálóeszközzel, a dermatoscoppal le lehet látni a bőrbe - jól vizsgálható különböző bőrképletek szerkezete, például az anyajegyeké is. Segítségével pontosan, és időben felismerhetők a kezdődő bőrrákok. Különösen a festenyzett bőrrákok, az úgynevezett melanomák veszélyesek. Évente legalább egyszer érdemes megvizsgáltatni a bőrünkön látható barnás színű bőrelváltozásokat. Az is felismerhető ezzel az eszközzel, ha valamelyik anyajegyünk megváltozott, és így idejekorán, kis beavatkozással elkerülhetünk egy nagyobb bajt.

D vitamin tudásbázis

D vitamin tudásbázis

A D-vitamin meghatározó szerepet tölt be szervezetünkben. Tartós hiánya komoly egészségügyi problémákhoz vezethet. A D-vitamin szintünk feltöltésének természetes forrásai egyes élelmiszer fajták, mint a tőkehal máj, az olajos halak, tej (az EU-ban D-vitaminnal dúsítják), egyéb tejtermékek (vaj, sajt), tojás, és a napozás (UV-B sugárzás).

Foglalkozás egészségügy, munkahelyi szűrések

Foglalkozás egészségügy, munkahelyi szűrések

A DokSza jó megoldást nyújt a menedzserszűrésekre, munkaegészségügyi szűrésekre, így kollégái képet kaphatnak egészségügyi állapotukról. A vizsgálatok telefonos megbeszélés alapján történnek, előre egyeztetett időben. A hét összes napján várja a DokSza Egészségügyi Alapellátó ügyfeleit tanácsadással. Lehetőség van a munkaadó székhelyén zajló, mobilvizsgálatokra, akár hétvégi időpontokba is! Törődjön egészségével

Immunerősítés Nanna vízzel

Immunerősítés Nanna vízzel

A megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás fontos a szervezet egészséges működéséhez, hiszen az étkezés mellett az egyik legfontosabb tápanyag beviteli forrást jelenti. Fontos, hogy ne csak megfelelő mennyiségű, hanem megfelelő minőségű folyadékot vigyünk be szervezetünkbe. Tegye egészségesebbé mindennapjait, fogyassza egészséggel a Nanna lúgos, oxigénes, jódos-szelénes vizeit és szódavizeit! Látogasson el weboldalunkra, ahol megismerkedhet termékeink szervezetre gyakorolt jótékony hatásaival, a méregtelenítés és lúgosítás fontosságával, valamint a pajzsmirigy betegségek tüneteivel és a gyógymódokkal!

Leszokás a dohányzásról

Leszokás a dohányzásról

A biorezonancia segítségével szenvedés nélkül leszokhat a dohányzásról. Az általunk alkalmazott eljárás fél óra alatt megszünteti a cigaretta utáni vágyat. A dohányzásról való leszokás teljes hatását a kezelést követő egy nap alatt fejti ki. A cigaretta nélkül eltöltött körülbelül második hét egy választó vonal, ha valaki eljutott idáig, akkor már túl van a nehezén és kezdi magán érezni a pozitív változások jeleit. A dohányzásról való leszoktató eljárás egyben méregtelenítő eljárás is, ezért fontos a sok folyadék fogyasztása (napi 2 liter). Még egy szál cigarettával se tegye próbára akaraterejét.

Mellrákszűrés: Primavera Alapítvány

Mellrákszűrés: Primavera Alapítvány

A Primavera Alapítvány célja többek között: 1) Tudatosítani a rendszeres rákszűrés fontosságát az érintett korcsoportú hölgyeknél. 2) Megismertetni a lakossággal a sikeres gyógyítás magas arányát. 3) Megismertetni a lakossággal, hogy a rákszűrés a korai felismerés lehetőségét biztosítja. 4) Megtalálni azokat a helyszíneket és lakossági csoportokat, ahol korábban a rákszűrés nem volt biztosítva. 5) Az európai túlélési mutatókat elérni.

Hirdetés
Menedzserszűrés - FŐNIX-MED - Foglalkozás egészségügy

Menedzserszűrés - FŐNIX-MED - Foglalkozás egészségügy

Az egészség mindennél fontosabb! A FŐNIX-MED foglalkozás egészségügyi, üzemorvosi vizsgálatok és menedzserszűrések keretében képet kap dolgozói egészségi állapotáról. Igénybe veheti térítéses és finanszírozott betegszállításunkat. Magánrendeléseinken a vizsgálatokat vagy egyén módon, vagy szűrőprogramok keretében végezzük el. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat talál a FŐNIX-MED szolgáltatásairól!

Rákmegelőzés táplálkozással

Rákmegelőzés táplálkozással

A zöld növények nyújtják a leghatékonyabb természetes gyógymódot a csontritkulásra, ízületi gyulladásra, cukorbetegségre, alacsony energiaszintre, puffadásra, és legfőképpen a rákra. Ha valóban meg szeretnénk érteni a zöld ételek működését, félre kell, hogy tegyük az összes eddigi, táplálkozásról kialakított elképzelésünket. A zöld ételek rengeteg vitamint, ásványi anyagot, fehérjét, enzimet, klorofillt és más anyagokat tartalmaznak, de legfőképp katalizátorként funkcionálnak, segítik a kémiai reakciókat a testben. A legtöbb rákfajta akkor alakul ki, amikor tökéletlen kémiai reakciók mennek végbe az emésztés, a légzés és a lebontás során. Ezek eredményeként savas, mérgező hulladékanyagok halmozódnak fel a szervezetben, és végül a sejtek már nem lesznek képesek helyesen osztódni. A test minden sejtje felelős a saját szaporodásáért. A sejtek osztódása során a kromoszómák kromatidákra válnak szét, amik aztán újra összeállnak génné, és ha nem illeszkednek helyesen, a tökéletlenségük miatt öregedést, csontvesztést, szívbetegségeket és rákot okoznak. A zöld ételek segítenek kiegyensúlyozni a szervezetet, és egy olyan környezetet teremtenek, amelyben eléggé valószínűtlen lesz a rák bekövetkezése. A szervezetünk alacsony pH-értéke, túlsavasodása gyakran szolgál számos betegség alapjául. A megbetegedés akkor kezdődik el, amikor a vérből elfogynak azok a tápanyagok, melyek égése során lúgos kémhatású anyag marad hátra, és így kiürülnek a szövetekből a lúgos tartalékok. Amint a vérünk elkezdi felélni ezeket a tartalékokat, úgy kezd el fokozódni a savasság a többi szervben, és ez túlterheli a normális anyagcsere-folyamatokat. Hogy megküzdjön a tej-, a húgy- és a többi káros savval, a test kioldja a kalciumot a csontokból, ezáltal gyengítve vagy semlegesítve a savakat. Sajnos ez csontvesztést, ízületi gyulladást okoz, és végül csontritkuláshoz vezet. A szervezetünk másik védekező intézkedése az, hogy a vesében eltárolja az ammóniasavakat a lúgosító tartalékok megóvása érdekében. Ez vesekövekhez, a hormonok egyensúlyának megbomlásához vezet, és hozzájárul a sejteket érő stresszhatáshoz, aminek rák lesz az eredménye. Az alacsony pH és a túlsavasodás fő oka a feldolgozott élelmiszerek fogyasztása (cukor, fehér liszt), a hús és a szén-dioxidos üdítők. Természetesen a legjobb módja a stabil lúgosító tartalékok felhalmozásának az, ha lúgképző ételeket fogyasztunk, mint például a zöldek, melyek egyensúlyba hozzák a pH-t, és tehermentesítik az immunrendszer többi fontos tényezőjét. Bármennyire is fontos tényező a pH, a szinten tartása csak egy a zöld növények előnyei közül, és a rák is csak egy betegség a sok közül, melynek megelőzésében a zöldek hasznosak lehetnek.

Rákmegelőző étrend

Rákmegelőző étrend

A vitaminsziget.com útmutató az egészségük megóvásáért tenni akaróknak. Naponta frissülő írásainkban, enciklopédiánkban, tudástárunkban, szakértő rovatunkban sok érdekes témát boncolgatunk, különös figyelmet fordítunk arra, hogy az egészséget hasznos ötletekkel, tippekkel tegyük mindenki számára elérhetővé.

Rendszeres anyajegyszűrés: alapos és szakszerű

Rendszeres anyajegyszűrés: alapos és szakszerű

Sok anyajegye van? Az utóbbi időben jelentek meg vagy változott a formájuk? Akkor jöjjön el bőrgyógyászatunkra a II. kerületben! Segítségünket kérheti anyajegy-eltávolításban, gyanús elváltozások vizsgálata esetén! Vállaljuk továbbá az IPL kezeléssel végzett szőrtelenítést és a ráncfeltöltést is. Szebb arckontúrokat szeretne? A forradalmian új Thread Liftinggel ez is lehetséges. Óbudán, jól megközelíthető helyen, kellemes, modern környezetben dolgozunk. Ha diszkrét orvos keres, forduljon hozzánk bizalommal!

Szokjon le a dohányzásról

Szokjon le a dohányzásról

A leszokás minden dohányos számára nagy kihívást jelent. Tudta Ön, hogy a leszokás mindössze három százaléknak sikerül külső segítség nélkül. Egy új hatékony kezelés, a biorezonancia segíthet, nincsenek mellékhatsai, vagy elvonási tünetek, már egyetlen kezeléssel elérhető a kívánt eredmény. Rendkívül hatékony módszer, az Ön egészségéért!

Tuti menü